Ξενοδοχείο σκύλων

Για εμάς η φιλοξενία και η φροντίδα του σκύλου σας δεν είναι μία απλή υπόθεση ,είναι 24ωρη ευθύνη με σεβασμό απέναντι στο σκύλο και στον ιδιοκτήτη ! 

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων & Ξενοδοχείο WHITE GHOSTS K9 είναι μια υπερσύγχρονη μονάδα (ενδιαίτημα) 6000τμ , αδειοδοτημένη από την Κτηνιατρική Υπηρεσία και κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου από την αρχή με Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές, με 1000τμ άνετο Parking και διαμόρφωση για ΑΜΕΑ !!!

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και οι χώροι διαμονής των σκύλων είναι κατασκευασμένοι με Αντισεισμικούς και Θερμομονωτικούς δείκτες με ασφαλείς υλικά κατασκευής και προφυλαγμένοι από την Φωτιά και τις Καιρικές συνθήκες!

Τα 27 χρόνια εμπειρίας μας στην Εκπαίδευση και στην Φιλοζωική φροντίδαδιαχείριση των σκύλων μαζί με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας ΕΓΓΥΟΥΝΤΑΙ την ευχάριστη και ασφαλή διαμονή κατά την διάρκεια της φιλοξενίας  των τετράποδων φίλων μας!

Η διαχείριση των σκύλων κατά τη διαμονή τους γίνεται μόνο από επαγγελματίες εκπαιδευτές και ΟΧΙ από Απλούς υπαλλήλους !

Η μονάδα μας διαθέτει κτηνιατρικό υπεύθυνο υπό 24ωρη βάση όπως προβλέπεται από την νομοθεσία  τον κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ιδιοκτήτη του κτηνιατρείου ANIMAL LAND στην Κοζάνη ο οποίος φροντίζει για την υγιεινή επίβλεψη και εποπτεία της μονάδας μας !

Διαδικασίες για την ασφαλή είσοδο του σκύλου στο ξενοδοχείο μας

Αφού έχει προηγηθεί επικοινωνία για το κλείσιμο του ραντεβού οι διαδικασίες είναι οι εξής:

1.

Για την είσοδο του σκύλου στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ θα πρέπει ο σκύλος να έχει ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ/ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ σωστά ενημερωμένο, να έχει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ (microchip), θα πρέπει να έχει κάνει εσωπαρασσίτωση (χάπι για σκουλήκια) και εξωπαρασσίτωση (χάπι / αμπούλα για τσιμπούρια κτλ.) και επαρκής τροφή για τις ημέρες διαμονής του, Σε περίπτωση που κάπου υπάρχει αμέλεια κατά την επίσκεψη στον κτηνίατρό μας πριν την είσοδο στο ξενοδοχείο μπορείτε να το τακτοποιήσετε ! Η επίσκεψη στον κτηνίατρο μας για έλεγχο υγείας είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνεται ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ σε συνεννόηση με το κτηνιατρείο στο τηλέφωνο 2461037948 τις ώρες και μέρες λειτουργίας που αναφέρονται από κάτω στην παράγραφο 2.

2.

Επίσκεψη για εξέταση υγείας του σκύλου από τον κτηνιατρικό μας υπεύθυνο στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ANIMALAND που βρίσκεται στην Κοζάνη μπορεί να πραγματοποιηθεί από Δευτέρα ως Παρασκευή 09.00 – 18.00 και Σαββάτου 09.00 – 14.00.

**** σε περίπτωση αργίας ο σκύλος μπορεί  να εξεταστεί την προηγούμενη μέρα άσχετα την ημερομηνία εσόδου ! Η εξέταση είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ – σε περίπτωση που ο σκύλος χρειάζεται κάποιο αναλώσιμο π.χ. αμπούλα τσιμπουριών κτλ το κόστος μόνο των αναλωσίμων επιβαρύνει τον πελάτη !

Τηλέφωνο: 2461 037948
Διεύθυνση: Κοκκιναρά & Κ.Καραμανλή, Κοζάνη

3.

Κατά την προσέλευση σας στο Ξενοδοχείο μας βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας το το βιβλιάριο υγείας σκύλου διότι σε διαφορετική περίπτωση βάση νομοθεσίας για την ασφάλεια του σκύλου και των άλλων φιλοξενούμενων σκύλων δεν θα επιτραπεί η είσοδος ! Οι ώρες εισόδου CHEK IN και ώρες εξόδου CHECK OUT αναφέρονται από κάτω στην παράγραφο 4.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ & ΠΑΡΑΔOΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ

Θερινό πρόγραμμα: (15 Ιουνίου – 15 Σεπτεμβρίου)
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ: 08.00 – 12.00 & 20.30 – 22.00

ΚΥΡΙΑΚΗ: 11.30 – 12.30 & 20.30 – 21.30

Χειμερινό πρόγραμμα:
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΣΑΒΒΑΤΟ: 09.30 – 17.00

ΚΥΡΙΑΚΗ: 12.00 – 13.00 &  16.30 – 18.00

*** Η παράδοση και παραλαβή του σκύλου σας γίνεται κατόπιν συνεννόησης με τη μονάδα μας !

4.

Για την σωστή και ασφαλή είσοδό σας στη μονάδα ο σκύλος θα είναι σε λουρί και θα ακολουθείτε τις οδηγείς των ανθρώπων της υποδοχής για την ασφάλεια του σκύλου σας και των παρεβρισκόμενων ! Απαγορεύεται η είσοδος των ανηλίκων χωρίς την εποπτεία των γονέων και κηδεμόνων ! Να ακολουθείτε τις οδηγίες μας να μην πλησιάζετε σε χώρους και πόρτες που έχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΗΜΑ και αν έχετε μικρά παιδία θα τα κρατάτε από το χέρι και θα βρίσκονται συνεχώς υπό την εποπτεία σας !

5.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρέχουμε εμείς την διατροφή του σκύλου σας κατά τη διαμονή του, μπορείτε να επιλέξετε μία συσκευασία από τη μεγάλη γκάμα της ΒRΙΤ και CARNILOVE με δική σας χρέωση και παίρνετε την τροφή σας κατά την αποχώρηση !

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση των διαδικασιών της ασφαλής και νόμιμης εισόδου στη μονάδα μας ! Μια δωρεάν εξέταση στον κτηνίατρο είναι ότι καλύτερο για τους τετράποδους φίλους μας, αυτό κάνει τη διαδικασία εισόδου ευχάριστη για σας και για το σκύλο σας και σκεφτείτε πόσο ασφαλής είναι η φιλοξενία στην μονάδα μας αφού όλοι οι σκύλοι έχουν περάσει την ίδια διαδικασία εισαγωγής !!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

H χρέωση στην φιλοξενία είναι ημερολογιακή, δηλαδή ο σκύλος χρεώνεται από την μέρα που θα έρθει μέχρι και την μέρα που θα φύγει
ανεξαρτήτου ώρας διότι δεν υπάρχει chek in και check out όπως επίσης μπορεί να παραταθεί η διαμονή του σκύλου με ένα τηλεφώνημα !

π.χ, αν ο σκύλος έρθει Σάββατο και φύγει Κυριακή, η χρέωση είναι 2 ημέρες και ούτω καθεξής.

 
Τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Χριστούγεννα και Πάσχα η κράτηση θέσης γίνεται με προκαταβολή.

Προκαταβολές σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης δεν επιστρέφονται. 

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

ΠΑΚΕΤΟ #1

18 Ανά ημέρα
 • Ατομικό δωμάτιο 10 m²
 • Αυτόνομη αυλή
 • Δωρεάν εξέταση υγείας

ΠΑΚΕΤΟ #2

30 Ανά ημέρα
 • Ατομικό δωμάτιο θεραπείας-αποκατάστασης 10 m²
 • Αυτόνομη αυλή
 • Δωρεάν εξέταση υγείας
 • Θεραπεία - Αποκατάσταση
 • Ειδική διατροφή κλινική

ΠΑΚΕΤΟ #3

45 Ανά ημέρα
 • Οικογενειακό δωμάτιο 30 m²
 • Αυτόνομη αυλή
 • Δωρεάν εξέταση υγείας
 • Μέχρι 3 σκύλοι ή μάνα με κουτάβια
  (του ίδιου ιδιοκτήτη)

ΠΑΚΕΤΟ #4

50 Ανά ημέρα
 • LUX δωμάτιο 30 m²
 • Αυτόνομη αυλή
 • Δωρεάν εξέταση υγείας
 • Δωρεάν διατροφή Α' ποιότητας (BRIT-CARNILOVE)
 • Μέχρι 2 σκύλοι
  (του ίδιου ιδιοκτήτη)

***ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΥΧΟΝ ΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – Ελάχιστη χρέωση 36€

Για κράτηση με προκαταβολή μπορείτε να κάνετε την  πληρωμή σας με τους παρακάτω τρόπους

Κάντε κράτηση τώρα!

Ξενοδοχείο σκύλων-Κοζάνη

ΔΩΡΕΑΝ διατροφή ποιότητας
Brit – Carnilove
*Σε ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης
*Σε μακρόχρονες φιλοξενίες
ΔΩΡΕΑΝ εξέταση υγείας για όλους τους εισερχόμενους σκύλους στο κτηνιατρείο AnimaLand