Μονάδα Κ-9

για επαγγελματίες

K9 UNIT INSTALLATION  
Η αύξηση της Εγκληματικότητας στις μέρες μας ως επόμενο φέρνει την απαίτηση Αυξημένων Μέτρων Ασφαλείας σε φορείς οι οποίοι έχουν ανάγκη φύλαξης της ζωής και της περιουσίας σε υψηλά επίπεδα βάση την Ανάλυση Ρίσκου Επικινδυνότητας .

Η WHITE GHOSTS K9 έχει όλη την κατάρτιση που χρειάζεται και τη συνεργασία με επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων και άτομα με 20ετή εμπειρία στο χώρο των σωμάτων ασφαλείας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα όπου είμαστε ικανοί να κάνουμε την ανάλυση ρίσκου επικινδυνότητας της ζωής και της περιουσίας σας ώστε να εξασφαλίσουμε το μεγαλύτερο αποτέλεσμα μέτρων ασφαλείας με τη χρήση ΣΚΥΛΩΝ και τη δημιουργία ΜΟΝΑΔΑΣ Κ9 στο πρόγραμμα ασφάλειας K9 UNIT INSTALLATION.

Επίσης αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε ΜΟΝΑΔΕΣ Κ9 σε ιδιωτικά σώματα ασφαλείας για μονάδες πρόληψης και καταστολής  με το πρόγραμμα ασφάλειας Κ9 UNIT INSTAILLATION .

Οι εργασιακοί σκύλοι που επιλέγονται για την υπηρεσία αυτή δεν έχουν καμία σχέση με κατοικίδιους σκύλους οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί σε καθήκοντα προστασίας. Το ένστικτο και οι ικανότητες των εργασιακών σκύλων που επιλέγονται για την υπηρεσία αυτή είναι κατά πολλές φορές μεγαλύτερο από ότι στους απλούς κατοικίδιους σκύλους.

Οργάνωση Μονάδας Κ9 για Επαγγελματίες

Το πρόγραμμα K9 UNIT INSTALLATION είναι κατάλληλο για :

 • ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ
 • ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ VIP ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΥΛΟ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ – ΦΥΛΑΚΑ ΧΩΡΟΥ
 • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΖΩΝΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚIΝΔYΝΟΥ
 • ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΌΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ
 • ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ VIP ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚIΝΔYΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
 • ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ ,ΠΑΡΚΙΝΓΚ ,ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ VIP ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ

Το πρόγραμμα K9 UNIT INSTALLATION αναλαμβάνει :

 1. την Επιλογή , Παροχή και Εκπαίδευση σκύλων εργασίας ανάλογα με τις απαιτήσεις των μέτρων ασφαλείας(οι συγκεκριμένοι σκύλοι έχουν επιλεχτεί με κριτήρια ανάλογα με την εργασία που απαιτείτε , οι σκύλοι που επιλέγονται για καθήκοντα προστασίας εκπαιδεύονται από 2 μηνών είναι απόλυτα ισορροπημένοι και προτιμούν να πεθάνουν παρά να παραδοθούν, οι δε σκύλοι ανιχνευτές εκρηκτικών εκπαιδεύονται από 2 μηνών και έχουν περάσει τεστ δοκιμασιών).
 2. την Οργάνωση του χώρου αναμονής των σκύλων εργασίας και την εγκατάσταση των σκύλων στους χώρους αυτούς.
 3. την Εκπαίδευση των ιδιοκτητών ή των χειριστών/φροντιστών των σκύλων εργασίας ανάλογα με την ειδικότητα.
 4. την Συντήρηση της εκπαίδευσης των σκύλων εργασίας και τον έλεγχο για τυχών εξτρά μέτρων ασφαλείας.
 5. την Επιμόρφωση Προσωπικού και τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε σκύλους εργασίας .
 6. την Τοποθέτηση Πρόσθετων Μέτρων Ασφαλείας με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ,συναγερμούς και εξοπλισμούς οι οποίοι ενεργοποιούν ηχητικά τη δραστηριότητα των σκύλων ή αυτόματη απελευθέρωση σκύλων από χώρους αναμονής οι οποίοι συνδέονται ηλεκτρονικά με τους συναγερμούς και το κλειστό κύκλωμα .
 7. τη Συνεργασία με ιδιωτικά σώματα ασφαλείας για τη φρούρηση του χώρου/ζωής με σκύλους ή χωρίς.

Για περισσότερες πληροφορίες , επίσκεψη στο χώρο σας, προσφορές και ότι απορίες έχετε

πατήστε στο μενού ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ